Εταιρικό Προφίλ

Η DSA International εδώ και 37 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, σας προσφέρει όπως μόνο αυτή και οι συνεργάτες της γνωρίζει, τα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας προϊόντα της, που ήρθαν εδώ και χρόνια αλλά και έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. 

Καθώς εμείς εδώ ζούμε και συνεργαζόμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού και προσπαθούμε –όχι απλά να τις καλύψουμε αλλά και να δημιουργήσουμε ένα σωστό υπόβαθρο και μια ποιότητα ζωής όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας, γιατί αυτά είναι το μέλλον μας…. 

Μέσα λοιπόν απ’ τη συνεχή επικοινωνία μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε, ποια είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και ωφελούν τη ποιότητα ζωής σας, για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλα είναι θέμα: ΥΓΕΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΧΡΟΝΟΥ.

  • Ποιος δεν θα ήθελε στις ημέρες μας να ξέρει ότι το φαγητό που τρώει ο ίδιος και τα παιδιά του είναι πραγματικά υγιεινό?
  • Ποιος δεν θα ήθελε να μαγειρέψει με τη μισή κατανάλωση σε ρεύμα, εξοικονομώντας έτσι και χρήματα αλλά και ενέργεια?
  • Ποιος δεν θα ήθελε γυρνώντας κουρασμένος από μια κοπιαστική μέρα να ετοιμάσει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό για την οικογένεια του σε ελάχιστο χρόνο?
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους είναι κοντά σας η DSA International.
Οι ολοκληρωμένες αλλά και οι μεμονωμένες συσκευές, σας δίνουν την ευκαιρία , καθημερινά να δημιουργείται σε ελάχιστο χρόνο, με ελάχιστο κόστος και πάνω απ’ όλα ΥΓΙΕΙΝΑ ένα γευστικό αριστούργημα. 

Να ξέρετε πως η DSA International επίσης έρχεται να σας προσφέρει ακόμα μια εκπληκτική δυνατότητα. Σερβίτσια, που ξεχωρίζουν και υπογραμμίζουν το γούστο σας. Τα δημιουργήσαμε με μεράκι και τα φτιάξαμε τόσο μοναδικά όσο εσείς, γιατί ξέρουμε πως ένα καλοσερβιρισμένο τραπέζι αντικατοπτρίζει και εμάς τους ίδιους. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και να σας την ανταποδώσουμε στο ελάχιστο δημιουργώντας αυτό εδώ το διαδικτυακό τόπο. Γιατί θέλουμε να είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας ότι στιγμή και αν μας χρειαστείτε ακόμα και ''διαδικτυακά''. 

 
Και μην ξεχνάτε ότι η DSA International σας προσφέρει 

ποιοτική εγγύηση ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ….!!!
 
Με εκτίμηση
η DSA International και οι συνεργάτες της.